Pénztermelő Vásárlás

Ide írhatsz...

Csináld azt amit eddig, csak most egy olyan kártyával fizetve, ami 2,5% visszatérítést ad, és amivel több 10.000 Ft-ot spórolsz meg évente. Segíts másoknak is, hogy elviselhetőbb legyen a mindennapi bevásárlás és további 0,25% visszatérítést kapsz tőlük!

Mi a lényeg röviden és tömören? Mi akar ez lenni? 

Így néz ki egy BPC Okoskártya

A folyamat nagyon egyszerű! Amikor azon multiknál, ahol a mindennapi bevásárlásaidat szoktad intézni, ezt a kártyát használod, akkor 2,5 % - 5 % visszatérítést kapsz. Innen már csak tőled függ, hogy megelégszel-e az évi több 10 ezer ft spórolással, vagy kész vagy másoknak is segíteni és akár havi 6 vagy 7 számjegyű bevételed is lehet a visszatérítésekből úgy, hogy akinek segítettél nem veszít semmit! Mi itt a lényeg? Meg kell értetni az emberekkel, hogy azt a több 10.000 Ft-ot amit amúgy is elkölt élelmiszerre, azt ezen okoskártya által tegye! Segíteni kell abban, hogy amiért eddig egy ft-ot sem kapott, azért most pénzt kapjon vissza! Az ajánlásaiddal te alattad is összejöhet egy több 100 vagy több 1000 fős vásárlói bázis, akiknek a nagy részét nem is ismered, de mindenki örül a visszatérítéseknek és a lehetőségnek a gyarapodáshoz! Hogy mit kell ezért tenned? Igényeld meg és kezdd el használni a kártyát. Majd alázatosan és tisztességesen segíts másoknak is, hogy spóroljanak, vagy keressenek általa. Elsősorban ne a pénz motiváljon, hanem az, hogy másokon is segíts! Ez a BPC törzsvásárlói okoskártya.

Ha esetleg az ajánlód nem tájékoztatott, a visszatérítést adó üzletek listájáról, úgy azt a www.scnetcentral.com letöltések menüben találod BPC MasterCard tájékoztató néven. A letöltések menüben egyébként minden információt megtalálsz!