Gregory Bizonysága - rákból gyógyult meg

2021.11.22
Jézus rákból gyógyította meg Gregoryt
Jézus rákból gyógyította meg Gregoryt

Amikor meghallottam hogy rákos vagyok, teljesen magam alá kerültem, mert nagyon is szerettem az életemet.

68 éves korában Gregory nem emlékezett arra, hogy azelőtt bármikor is beteg lett volna, de ekkor az orvosok közölték a daganat tényét vele és feleségével, Athinával is. Biztosak voltak a diagnózisban.  "Nagyon lesújtott a hír, rettentően nehéz volt".  Az orvosok szerint a legjobb megoldás az lett volna, hogy a daganatot a veséjével együtt eltávolítják, és ki is jelöltek erre egy időpontot. "Imádkozni kezdtem és hittem abban, hogy Isten meggyógyít a rákból. Hittem abban, hogy Isten eltávolítja a daganatot és jól leszek. Azaz gyógyulásért imádkoztam". Ám egy előzetes ct vizsgálat még több rossz hírt hozott. Mindkét tüdeje csomókkal volt tele, ami arra utalt, hogy a rák elterjedhetett.  "Összetörtem. Leírhatatlan hogyan éreztem. Aztán Isten kristálytiszta hangját hallottam Istennek. Azt mondta: Tudok róla. Tudok róla!" "Azonnal békeség és kegyelem szállt rám. El is felejtettem mennyire le voltam sújtva. Isten békessége átjárt engem".


videó


Az orvosok úgy döntöttek folytatják a műtét előkészületeit. Néhány héttel később T.G onkológushoz utalták be a tüdeje miatt.  A tüdején lévő csomók alapvetően számban és méretben is növekedtek, ez pedig aggasztó volt. Arra következtettem hogy ez egy áttétes veserák szövődménye. Logan doktor is megtette a kezelési lehetőségeket, beleértve a kemoterápiát. De ezekkel csak időt nyerhetett volna, egyik sem jelentett volna gyógyulást.
Nagyon változó hogy az emberek mennyi idő alatt távoznak el áttétes veserák következtében. Ez lehet néhány hónap, vagy akár több év is, így az átlag 10-12 hónapra jön ki. Gregory visszaemlékezett a hazaútjára. "Teljesen lebénultam a rossz hírtől, nagyon lesújtott. Nem tudtam megállni, patakokban folytak a könnyeim. 

"Aztán az Úr szólt hozzám: vesd ki magadból a szomorúság és a reménytelenség szellemét. Szóval vezetés közben oldalra fordítottam a fejemet és azt mondtam: Kivetlek magamból a Názáreti Jézus krisztus nevében! Reménytelenség szelleme: Hagyj el engem! Azonnal békesség szállt rám, és a sírásom abba maradt".

Ahogy hazaért, megosztotta a hírt Athinával. Félelem tört rám, de amikor beszéltünk róla, azt mondta: Jól leszek, ne aggódj emiatt. Így bátorított engem. Ezeket mondta.  Megfontolva a lehetőségeket és a szörnyű mellékhatásokat, lemondtak a kezelésről, vállalva ennek következményeit. Meg kell mondanom kezeletlenül a legtöbb embernek nincs sok esélye. Gregory és Athina másban hittek, ők Istenhez fordultak és imádkozni kezdtek gyógyulásért.


Amikor csak tudtam, Isten beszédét vallottam meg. Például a János 15:7-et: "Ha énbennem maradtok és az én beszédeim bennetek maradnak, kérjetek és meglesz". vagy a János 14-ből: "És akármit kértek majd az én nevemben, megcselekszem azt, hogy dicsőíttessék az Atya a fiúban".

"Egy imacsoportba jártam. Sok bátorítást adott a közösséghez tartozás. Nagyon sok imaharcos volt ott. Egy Isteni csoda kezdett kialakulni bennem. Belül elkezdett nőni a hitem. Vártam a gyógyulást. Vártam hogy meggyógyulok, jó híreket kapok". 2 hónappal később visszament vértesztre és CT vizsgálatra, és Logan doktor jó híreket hozott. Meglepő eredményei voltak. Már láttam ilyet, de ez nagyon ritka. A tüdőben lévő csomók összezsugorodtak, sőt, Gregory-nak azt mondták hogy túl kicsik ahhoz, hogy megmérjék.


Felugrottam és nagyon hangosan kiáltottam. Tudtam hogy mindenki hall engem, az orvosok és a szoba is. Uram! Köszönöm! Tudom hogy te gyógyítottál meg!


Orvosi szakkifejezéssel spontán regresszió (spontaneus regression) történt. Gregory és Athina számára ez válasz volt az imákra. Valóssággá váltak az addig ismert gyógyulásról szóló igék, és Isten válasza is valóságos volt. És az is hogy milyen fontos teljes szívünkből hinni Istenben.
Ez 2016-ban történt és azóta minden féléves kontroll kimutatja, hogy nincs helye ráknak. Gregory és Athina Jézus krisztus erejének tulajdonítják a gyógyulást.

Jézus krisztusban van a remény. Imádkozz hozzá és sose hagyd abba. Ha ma még nem is történt semmi, nem jelenti azt, hogy nem is fog. Ha nem válaszol, azt jelenti, hogy meg kell tanulnunk várni rá. Mindig amikor hiszel Jézusban és imádkozol, az Úr hall téged.