Csodálatos bizonyság - Koronavírusból gyógyult meg!

2021.11.21
Robert felépült a Covidból
Robert felépült a Covidból

Robert  aktív életet élt, ritkán volt beteg. 2020 márciusában azonban erős hidegrázás és gyomorfájdalom fogta el, hogy a feleségének kórházba kellett vinnie. A covid járvány még nem tört ki, így az orvosok haza küldték. A felesége arra gondolt pár nap múlva kiheveri. 4 nappal később Robertnek azonban légzési nehézségei voltak, így a felesége és lánya sürgősságire siettek vele. Ez alkalommal bent tartották koronavírus gyanúval. "Borzasztó volt vissza vinni oda, mert nem tudtuk hogy viszont látjuk-e még egymást." Robert oxigént kapott és elkülönítették. Napokon belül lélegeztetőgépre kellett kapcsolni és mesterséges kómában altatni. Aznap kapták meg a teszt eredményét ami pozitív lett. Az orvos azt mondta a légzése nagyon leromlott és lélegeztető gépre kell kapcsolni.

"Nagyon aggasztott hogy ilyen súlyos állapotba került. Hazajöttem és csak sírtam". 

Mivel nem maradhatott Roberttel a kórházban a család, az egyetlen dologhoz fordultak, amit csak tehettek:

"Imádkozni kezdtünk és a barátaik is imádkoztak. Bátorítottak ebben a helyzetben. A gyülekezet tagjai hoztak nekünk dolgokat, a szomszédok is segítettek. "

Egy hét múlva Robert állapota tovább romlott. A pulzusa felszökött, oxigénszintje lezuhant.

"Akkor nem tudtuk miért.. csak Istenhez fordulhattam és egy ponton azt mondtam: Istenem ha eljött Robert ideje legalább tudom hogy hozzád fog menni. Ebben biztos voltam."


videó


Több vérrög keletkezett a lábában és egy a tüdejében. Vérhigítót kezdtek adni neki, de ígérni semmit sem tudtak. Barbara újra megkérte barátait hogy imádkozzanak. A következő 2 nap során Robert életfunkciói kezdtek vissza térni.. Az orvosok levették a lélegeztetőgépről és felébresztették a kómából.

"Nagyon örültünk, hogy életben van és saját maga lélegzik, ez csodálatos pillanat volt."

Azt mondták hosszú idő mire felépül, de biztosak voltunk benne hogy felépül. Egyértelműen látszott, hogy hatékony a gyógyulásért való ima. Ahogy folytatták az imát, Robert megerősödött annyira, hogy egy rehabilitációs intézménybe mehetett.

"Nagyszerű volt látni hogy milyen segítséget kapott a kórházban. A barátokat és családtagokat akik meglátogatták. Láttam az arcát milyen örömmel hagyta el a kórházat." Nagyon örültem hogy ez a sok ember megmentette az életemet. Ez megmutatta az ima és a szeretet erejét. Nagyszerű volt hazahozni. Egyszerűen fantasztikus.. 1 percre sem tágítottam mellőle. Szerettem volna mindenkit megölelni, mondta Robert.

Mára Robert újra aktív életet él és élvezi a családdal töltött időt a vérrögök eltűntek és semmilyen szövődmény nem lépett fel.

Tudom hogy sokan imádkoztak értem és a családunkért. Ez más megvilágításba helyezte az életet számomra. Néha nem tapasztalni azonnali ima meghallgatást, de ha várunk és kitartunk Isten igéje mellett, a biblia és az ő szavai mellett, Isten hűséges. Ő hűséges, bármi történjen. Legyen hited. Higgy az Úr Jézus krisztusban, a megváltóban. És még többet is legyőzöl, mint a koronavírus. Nem számít milyennek tűnnek a körülmények. Nem számít mennyire rosszra fordulnak a dolgok, vagy rossznak látszanak. Isten mindent helyre tud állítani. Nincs amit ne tudja megjavítani. Folytasd az imádkozást, tarts ki hitben. Isten tervében és időzítésében bízz, ne a sajátodban.